Magyar Tudományos Művek Tára

Automatikus WoS idézettség feltöltés az MTMT adatbázisba

1. „Import nem egyezik” státuszúra változott közlemények
 
Azoknak a közleményeknek, amelyeket az import során alkalmazott duplumellenőrzés a WoS azonosító vagy DOI alapján megtalált a rendszerben, de az MTMT-ben és a WoS-ban tárolt adatai jelentősen eltértek, a státusza „Import nem egyezik” státuszra változott. Mivel az érintett közlemények nyilvánosak maradtak, a statisztikákban, listákban, táblázatokban ezek a rekordok ugyan úgy szerepelnek, ahogy eddig is. Éppen ezért a kezelésük sürgős tennivalót nem igényel. Az import befejezése után felmérjük, hogy hol történt már meg korábban az eltérés elfogadhatónak jelölése (WoS link érvényesítése) és ezekben az esetekben igyekszünk helyreállítani a korábbi státuszt, illetve tájékoztatunk a további teendőkről. 
 
2. WoS, DOI külső azonosítók többszöröződése
 
Egy hiba folytán vannak olyan közlemények, melyeknél a WoS és/vagy DOI külső azonosítók többször is megjelennek. A hiba feltárása, javítása folyamatban van. Kérjük, hogy a helyreállítás érdekében NE töröljenek ilyen többszörös külső azonosítókat, várják meg a javításunkat, vagy a következő tájékoztatást. 
 

Keresés az adatbázisban

Új Széchenyi Terv
A Magyar Tudományos Művek Tára (MTMT) publikációs adatbázis szolgáltatások országos kiterjesztése

Kérdése van?

Amennyiben kérdése lenne az MTMT rendszerének használatával kapcsolatosan, kérjük, hogy először tekintse át a Helpdesk és a gyakran ismételt kérdések oldalait.

Ha ott nem talál kielégítő választ, az alábbi elérhetőségek valamelyikén keressen minket:

+36-70 411-0576
+36-70 411-0575