Magyar Tudományos Művek Tára

keresés

Feliratkozás RSS - keresés csatornájára
A levelező szerző tulajdonság felvételére és WoS-ból, Scopusból történő importálására a 2019. július 12-én kikerült szoftver verzió óta van lehetőség az MTMT-ben.
 
A levelező szerzők kereséséhez készült egy Levelező szerző nevű keresési sablon, amely a közlemények adattípusban a bal panelben az Új keresés gombra kattintva választható ki a keresési sablonok közül. 
 
A sablonon helyet kapott a WoS, Scopus bevitelre keresés is, mivel ezekből az adatbázisokból az import során a levelező szerző tulajdonság is betöltődik, nemcsak a forrás-, de az idéző rekordokból is.
 
A legegyszerűbben a DOI, WOS vagy Scopus linkre kattintva ellenőrizhető, hogy a közleményben ki a levelező szerző. A WoS rekordban a Reprint Address mezőben feltüntetett reprint author adatot kell keresni, a Scopusban pedig az emberke ikonra kell kattintani a szerzők felsorolása után, és az ugrik a levelező szerző adataihoz.

A szerzői belépéssel vagy átjelentkezéssel elérhető szerzői felületre új "beégetett" keresés került ki: Általam rögzített közlemények.

A keresés tartalmazza az idéző közleményeket is, és a létrehozás dátumának csökkenő sorrendében megjelenő listát eredményez.

Ez a keresés akkor hasznos, ha szerző nem adat hozzá a közleményhez regisztrált névalakját, és már a Ma módosított rekordjaim keresés sem tartalmazza a felvitt, de hozzárendelés hiányában nem látható közleményt.

2 találat

Keresés az adatbázisban

Új Széchenyi Terv
A Magyar Tudományos Művek Tára (MTMT) publikációs adatbázis szolgáltatások országos kiterjesztése

Kérdése van?

Amennyiben kérdése lenne az MTMT rendszerének használatával kapcsolatosan, kérjük, hogy először tekintse át a Helpdesk és a gyakran ismételt kérdések oldalait.

Ha ott nem talál kielégítő választ, az alábbi elérhetőségek valamelyikén keressen minket:

+36-70 411-0576
+36-70 411-0575